• Melegítő párna gyakori használata intim területen okozhat problémát?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr! Arra lennék kíváncsi hogy a melegítőpárna használatának lehet-e valamilyen káros következménye. 8 éve húzódó súlyos prosztata es hólyag problémáim vannak. Sok orvosnál jártam már, sok kezelés megpróbáltam de eddig nem igazán tudtak segíteni. A melegítőpárna sokat segít. Lehet káros hatása ha egész nap melegítő párnán ülök? A hasamat is melegítem vele? Naponta többször forró fürdőzöm és vettem egy hordozható gőzszaunát is. A home officenak hála most van lehetőségem természetes módon is kúrálni magamat és a meleg határozottan segít az állapotomon. Elsősorban az egészségügyi következmények aggasztanak. Nagyon fiatalon talált meg ez a betegség, ezért a nemzőképességemet sem lenne jó elveszíteni. Igaz jelenleg nem tervezek gyereket. Előre is köszönöm a segítséget.

        Dr. Papos István válasza a prosztata témában

        A melegítőpárna használata (ha azt nem viszi túlzásba) nem okoz káros következményeket.


        Kérdés: 2020. november 12., 17:05; Megválaszolva: 2020. november 12., 21:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Üdv doktor úr! Egy olyan kérdésem lenne hogy tegnap használtam A péniszpumpámat és egy lilás színű kisebb területen folt jelent meg, Ez mitől lehet és mit tegyek??? Mellékeltem egy képet is hát ha ez alapján megtudja nekem mondani mi a...
        A hozzatartozom Prosztata mutet utan 5. Heten a psa erteke 2.3! Mutet elott 44 Volt. Gondolom nulla a jo ertek, ha nincs prosztata. De nem kellene varni 8 hetet a mutethez kepest?! Bizakodhatunk, ismeteljuk meg a labort? Koszonom
        Tisztelt Doktor úr! Jobb oldali alhai, petefészek környéki lágyékba és combba sugárzó, illetve jobb oldali köldök melletti fájdalom miatt kismedencei MR vizsgálaton vettem részt. Vakbélműtétem már volt emiatt fél éve, de a panaszaim nem...