• Sufixin forte krónikus prosztatagyulladásra?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr. Úr! A mellékheréim mióta eszemet tudom ,,érzékenyek,,. A vérképemben évek óta magasabb a CRP (25-35). Góckutatás negatív. Pár héttel ezelőtt beteg lettem, láz, herezacskó pirosság, mellékhere fájdalom. A házi orvosom amoxicilint írt fel (aksolin por), amely megoldotta a problémát, sőt az eddig természetesnek vett érzékenységem is elmúlt. A gyógyulás utáni vérkép viszont még mindig magasabb CRP értéket produkált. Gondoltam andrólógián kivizsgáltatom magam, biztos, mai biztos. Ondó minta tenyésztésének eredménye, hogy két baktérium tenyészett ki: Escherichia Coli sok telep, Enterococcus Faecalis sok telep. A minta leadás után prosztata masszázs, ami fájdalommal járt és vizelet leadás következett, viszont annak az eredménye teljesen negatív lett. Ezen tünetek alapján szerintem lehet gyanakodni, krónikus prosztatagyulladásra.Az orvos 3 hetes Sufixin forte kúrát javasolt. Azt szeretném kérdezni, hogy ez az antibiotikum valóban prosztatagyulladás kezelésére alkalmas? Bárhol kerestem sehol sem találtam ezt az antibiotikumot e probléma orvoslására...az ondó tenyésztésnél felsort antibiotikumoknál sem szerepel.. Emiatt merült fel bennem, hogy netán lehúzás áldozata leszek? Így jöhet újabb és újabb kontroll és tenyésztés...újabb antibiotikum, amely nem célzottan a problémámra nyújt segítséget... Köszönöm a türelmét és a válaszát előre is!

        Dr. Papos István válasza a prosztata témában

        Krónikus prosztatagyulladás felmerül. A Sufixin alkalmas a prosztatagyulladás kezelésére.


        Kérdés: 2020. május 16., 18:43; Megválaszolva: 2020. május 17., 12:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben: