• Sufixin forte krónikus prosztatagyulladásra?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr. Úr! A mellékheréim mióta eszemet tudom ,,érzékenyek,,. A vérképemben évek óta magasabb a CRP (25-35). Góckutatás negatív. Pár héttel ezelőtt beteg lettem, láz, herezacskó pirosság, mellékhere fájdalom. A házi orvosom amoxicilint írt fel (aksolin por), amely megoldotta a problémát, sőt az eddig természetesnek vett érzékenységem is elmúlt. A gyógyulás utáni vérkép viszont még mindig magasabb CRP értéket produkált. Gondoltam andrólógián kivizsgáltatom magam, biztos, mai biztos. Ondó minta tenyésztésének eredménye, hogy két baktérium tenyészett ki: Escherichia Coli sok telep, Enterococcus Faecalis sok telep. A minta leadás után prosztata masszázs, ami fájdalommal járt és vizelet leadás következett, viszont annak az eredménye teljesen negatív lett. Ezen tünetek alapján szerintem lehet gyanakodni, krónikus prosztatagyulladásra.Az orvos 3 hetes Sufixin forte kúrát javasolt. Azt szeretném kérdezni, hogy ez az antibiotikum valóban prosztatagyulladás kezelésére alkalmas? Bárhol kerestem sehol sem találtam ezt az antibiotikumot e probléma orvoslására...az ondó tenyésztésnél felsort antibiotikumoknál sem szerepel.. Emiatt merült fel bennem, hogy netán lehúzás áldozata leszek? Így jöhet újabb és újabb kontroll és tenyésztés...újabb antibiotikum, amely nem célzottan a problémámra nyújt segítséget... Köszönöm a türelmét és a válaszát előre is!

        Dr. Papos István válasza a prosztata témában

        Krónikus prosztatagyulladás felmerül. A Sufixin alkalmas a prosztatagyulladás kezelésére.

        Figyelem! A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.

        Kérdés: 2020. május 16., 18:43; Megválaszolva: 2020. május 17., 12:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó napot doktor úr az lenne a kérdésem hogy csináltuk a párommal és mikor elmentem fürödni találtam egy lila foltot a peniszemen de nem fáj még semmi mitől van ez? Elpukant egy ér ?
        Tisztelt Doktor Úr! Péniszem nem merev állapotban kissé balra hajlik. Félmerev állapotban erősebben balra hajlik (kb. 30-40 fok) (mintha egy boltív lenne jobb oldalon). Merev állapotban a következőképpen néz ki: a pénisz bal oldala közép...
        Tisztelt Dr. Úr! A mellékheréim mióta eszemet tudom ,,érzékenyek,,. A vérképemben évek óta magasabb a CRP (25-35). Góckutatás negatív. Pár héttel ezelőtt beteg lettem, láz, herezacskó pirosság, mellékhere fájdalom. A házi orvosom...
        Tisztelt Doktor! Skizofréniára és bipoláris zavarra szedem a következő gyógyszereket: Leponex, Xanax, Lamolep, Mirzaten, Cymbalta, Bizoprolol. Eddig sosem volt gond a spermiummal, de mostanában nem jött ki orgazmuskor. Fájdalmaim nincsenek. 9 éve...
        Kedves Tisztelt Dr.Papos István Doktorúr! Először is szeretnék elnézés kérni a nemrégen feltett pénisz hosszának helyes lemérésével kapcsolatosan,de az kicsit furcsa nekem hogy egy az urológiához értő szakértő azt írta nekem,hogy amikor...
        T Doktor ÚR ! A problámam az ,hogy ejakuláciokor az ondő teljesn híg ,kevés is Lelenleg a Tamsulosin nevű prosztata gyógyszert szedem Okozhatja e ez a problémaát ? Mire váltsak esetleg ? PSA értékem jó-2 körül van Lehet ez fogja vissza a...
        Kedves Tisztelt Dr. Papos István! Az szeretném Öntől megkérdezni nagy tisztelettel,hogy a nemiszervem mérésére használható olyan mérőszallag,ami nem 0-ra hanem 1-re kezdődik? Bevallom egy lány kérésére szeretném lemérni pontosan a...
        Üdvözlöm! A péniszem pontosabban a makkom alsó felén viszkető piros kiütés található ami hámlik. Tavaly tavasszal ugyan ez a tünet volt akkor orvos tanácsára canesten krémmel kentem amitől el is múlt és tünet mentes volt, majd nemrégiben...
        Tisztelt Cím! Hosszabb ideje kitapintható sebesedést, érzékenységet, esetenként vérzést és intenzív viszketést tapasztaltam a végbélnyílás és a herék között, főleg WC papír használat után. Képet készítettem róla, hogy...
        Folyamatos bal alhasi fájdalom, min. 2 hónapja mikrovér a vizeletben, mennyire normális ez? Két hónapja labor eredmény: vér és sok baktérium a vizeletben, tenyésztés sajnos nem történt. Azóta a Covid miatt nem voltam orvosnál, itthon tesztelem...