Sufixin forte krónikus prosztatagyulladásra?

Tisztelt Dr. Úr! A mellékheréim mióta eszemet tudom ,,érzékenyek,,. A vérképemben évek óta magasabb a CRP (25-35) . Góckutatás negatív. Pár héttel ezelőtt beteg lettem, láz, herezacskó pirosság, mellékhere fájdalom. A házi orvosom amoxicilint írt fel (aksolin por) , amely megoldotta a problémát, sőt az eddig természetesnek vett érzékenységem is elmúlt. A gyógyulás utáni vérkép viszont még mindig magasabb CRP értéket produkált. Gondoltam andrólógián kivizsgáltatom magam, biztos, mai biztos. Ondó minta tenyésztésének eredménye, hogy két baktérium tenyészett ki: Escherichia Coli sok telep, Enterococcus Faecalis sok telep. A minta leadás után prosztata masszázs, ami fájdalommal járt és vizelet leadás következett, viszont annak az eredménye teljesen negatív lett. Ezen tünetek alapján szerintem lehet gyanakodni, krónikus prosztatagyulladásra.Az orvos 3 hetes Sufixin forte kúrát javasolt. Azt szeretném kérdezni, hogy ez az antibiotikum valóban prosztatagyulladás kezelésére alkalmas? Bárhol kerestem sehol sem találtam ezt az antibiotikumot e probléma orvoslására...az ondó tenyésztésnél felsort antibiotikumoknál sem szerepel.. Emiatt merült fel bennem, hogy netán lehúzás áldozata leszek? Így jöhet újabb és újabb kontroll és tenyésztés...újabb antibiotikum, amely nem célzottan a problémámra nyújt segítséget... Köszönöm a türelmét és a válaszát előre is!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza prosztata témában

Krónikus prosztatagyulladás felmerül.

A Sufixin alkalmas a prosztatagyulladás kezelésére.

Kérdés: 2020. május 16., 18:43; Megválaszolva: 2020. május 17., 12:15
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Heresorvadással Covid oltás
Dudor herezacskón
Mitől lehet?
Hímvessző, gyulladt nyirok ér?
Gyakori vizelés