Vizelési inger, furcsa érzés ugyancsak.

Csatlakozom a korábbi levélíróhoz a tünetek tekintetében. Én voltam urológus orvosnál, mivel egy hugyúti fertőzést kaptam, ezt antibiotikumos kezelés szüntette meg. A gyakori inger onnantól ered. Tünetei: folyton egy bizsergető érdekes érzés van a hugycsövem alsó szakaszánál és folyamatosan mosdóba kell mennem de alig alig jön valami pedig úgy érzem mint aki megivott 5 liter vizet és nem járt wc-n két napja. Gyakran fél óra sem telik el az ingerek között és van hogy napokig így megy van hogy csak napi egyszer és utána hetekig semmi. vizsgálatok eddig semmilyen szervi okot nem tártak fel.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza Prosztata témában

Nagy valószínűséggel prosztata gyulladásról lehet szó az elmondott tünetek alapján. Javaslom hogy ismételten keresse fel urológusát ahol megfelelő gyógyszeres kezeléssel a panaszai csökkenthetőek.

Kérdés: 2020. április 02., 22:57; Megválaszolva: 2020. április 11., 08:42
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Heresorvadással Covid oltás
Dudor herezacskón
Mitől lehet?
Hímvessző, gyulladt nyirok ér?
Tanácstalan vagyok.