• Krónikus prosztata gyulladás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr! Kezeltrk Enteroccus fecalis okozta hugyuti fertőzéssel.Krónikus gyulladások voltak már.Kaptam 6 hétig Augmentin duot 875/125 mg 3x1/nap és mellé keddenként heti egyszer 1000 mg azitromicint Véketért a kezelés donalgint szedeg 2 hete napi 3x1.Mostvmegyek.kontrollra.De közben 4 hétnél volt már egy negatĂ­v vizelet ahol az enterococcus nem vopt jelen már.Hosszan tartó 4 év gyulladás után, ha sikerűlt elölni a baktériumokat lehet érzékeny a prosztata még, vagy már nem kellene semmit éreznem.Ha lehet meddig és mit tehtek ellene.ProxelankÚp megy esténkét és a prostajol.Előre is köszönöm a válaszát!

        Dr. Papos István válasza a Prosztata témában

        Előfordulhat még tünet a baktérium eltűnését követően is. Gyógynövény készítmények és gyulladáscsökkentő szedése javasolt abban az esetben ha még vannak tünetei.


        Kérdés: 2020. január 23., 17:08; Megválaszolva: 2020. január 31., 12:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr! Közel 10 éve szenvedek a rejtélyes Proctalgia fugax nevű betegségtől, ezt a diagnózist a tünetek alapján állapítottam meg. Miszerint kb. havonta-kéthavonta éjjel szúró fájdalmas érzésre ébredek a végbélnyílástól...
        Tisztelt Doktor Úr! Folyamatos vizelési ingerre Monural port, hatástalanság miatt utána Ciprinolt kaptam. Ez sem segített. Urológushoz mentem. Aznap reggeli HATODIK vizeletből készült tenyésztés. Suprexet írt fel. Az eredmény 4 nap múlva...