• Szexuális együttlét végén miért jön vizelet sperma helyetz?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt DoktorÚr/Nő. Másodjára fordult elő a baleset és nem szeretném hogy mégegyszer előforduljon. Mindkétszer ejakuláció után történt, de nem teljes ürítés volt egyik sem. Utóbbi hónapokban a szexuális teljesítményem is csúnyán megromlott. Elgyengülhetett az izom? Hallottam a kegel gyakorlatról, az orvosolhatja ezt a problémát is? Ma mintha az epém fájna. De volt már aranyerem is és olvastam hogy okozhat prosztataoroblémákat. Viszont soha nem kellett 1-másfél óránál sűrűbben wc-re járnom. Teljesen tanácstalan vagyok mi lehet a dolog hátterében és félek elmenni is mert sose érzem mi fog jönni. Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Papos István válasza a Prosztata témában

        Azt javaslom, hogy vizsgálatra mindenképpen jelentkezzen urológiai szakrendelésen. Prosztatagyulladás kizárása csak így lehetséges. A Kegel gyakorlatok hasznosak lehetnek.


        Kérdés: 2019. november 12., 18:41; Megválaszolva: 2019. november 18., 19:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben: