• Suru vizeles

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Gennyes vizelet Tisztelt Doktorúr! Fel eve vettem eszre,hogy surubb vizelesi ingerem van illetve nagyon csip a vizeletem. Elmentem haziorvosomhoz aki 4kereszt gennyt talalt a vizeletemben. Akkor Nolicin-S kaptam ra ameddig szedtem jo volt,de egyutt voltunk a parommal utana es ujra elojottek a tuneteim. Aztan elmentem nogyogyaszhoz ott negativak lettek az eredmenyeim. Felkerestem egy urologust, aki 2 kereszt gennyt talalt a vizeletemben majd felirta a, Curam-Duo nevu antibiotikumot. Es kovetkezo vizsgalatra paromat is behivta. Az antibiotikum nem hatott maradt a 2 kereszt genny. Paromnak is talalt 2 kereszt gennyet. Vizelet tenyesztes nem tortent. Mindkettonknek felirta a Ciprinol nevu antibiotikumot ezt szedjuk 10 napig napi 2 db-ot. Illetve a suru vizelesi ingeremre felirta a Descalon nevu tablettat 30 mg szedem , kis javulast erzek ritkabban pisilek,de sokszor meg csip... nem nagyon szeretnek ilyen fiatalon ilyen gyogyszert szedni, tehat akkor a tenyesztes lenne a kovetkezo lepes , ha nem mulik esetleg a genny a vizeletembol? Illetve hany nap alatt megy ki az antibiotikum hatasa szervezetembol,hogy ne befolyasolja a kovetkezo vizelet vizsgalatot? Valami furcsat vettem meg eszre a vizeletemben ,mintha feher vagy inkabb atlatszo kis fonal darabok uszkalnak benne, nekem az orvosom azt mondta hogy a holyagnyalkahartyam lehet . En ettol nagyon megijedtem , ez mit jelenthet? Milyen megoldas letezik,ha nem mulik a suru vizelesi ingerem? Szinte sehova nem merek menni,ahol nincs a kozelben mosdo. Szornyu erzes, el vagyok keseredve , esetleg egy orvost ajanlana, aki reszletesebben foglalkozik az ilyen problemaval?

        Dr. Papos István válasza a Vizelet témában

        Amennyiben az első antibiotikum kezelés hatástalan, akkor mindenképpen szükséges a vizeletenyésztés elvégzése! Ez 2 nappal az antibiotikumszedése után elvégezhető!


        Kérdés: 2019. augusztus 26., 17:00; Megválaszolva: 2019. augusztus 26., 19:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben: