• Ondó probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor úr! Én egy 22 éves férfi vagyok. Azzal a panasszal fordulnék önhöz, hogy a hét elején, hétfőn önkielégítés után láttam egy nagyon kis mennyiségű halvány vért az ondóban. Nagyon meg voltam ijedve, hogy mi lehet ez. De a legnagyobb része normálisan fehér volt. Még aznap ejakuláltam megint és nem láttam egyáltalán vért az ondóban, utána kedden újra teszteltem, ejakuláltam, egyáltalán nem volt vér. Vártam utána két napot, csütörtökön újra teszteltem és nem volt vér megint csak. Most újra vártam két napot viszont ma reggel szombaton ugyanúgy jártam mint hétfőn. Vagyis észrevettem egy nagyon kis mennyiségű halvány vért az ondóban. Az ondó nagy része megint csak normális fehér volt. Amiben megláttam a kis mennyiségű halvány vért, az az utolsó 1-2 cseppben volt, mint az előző esetnél. Színe ugyanolyan nagyon halvány talán pirosas-barnás. Ezt az egészet nem is venném észre, ha nem figyelném meg alaposan. Viszont most csalódott vagyok, pedig már az utóbbi napokban megnyugodtam, hogy nem ismétlődött meg újra és most mégis. Most újra meg vagyok ijedve. És egyébként nem fáj sehol semmi. Nincsenek vizelési gondjaim sem. Egy nagyon picit mintha felfázásos érzésem lenne, de azt nagyon enyhén érzem még csak észre se lehet venni szinte és a vizeletben sincs egyáltalán vér. Még a szüleimmel élek, nekik pedig kínos lenne beszélnem erről. Szeretném megkérdezni, hogy ön szerint a leírtak alapján mi állhat e mögött és mennyire komoly a dolog? Mindenképp el kéne mennem ezzel a helyi urológiára? Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Papos István válasza a Prosztata témában

        A panaszt okozhatja prosztatagyulladás, javaslom, hogy keressen fel urológiai szakrendelést!


        Kérdés: 2019. augusztus 03., 12:55; Megválaszolva: 2019. augusztus 03., 13:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben: