• Heregyulladás, urológia

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm. 3 éve véres vizeletre lettem figyelmes, pár nap leforgása alatt elmúlt. Mire sikerült beutalóval bejutnom az urológiára, már semmi probléma nem volt. Megvizsgáltak és azt mondták valamilyen fertőzés lehetett a háttérben, elváltozás nincs és elengedtek. Jelen panaszaim 2hete kezdőttek, de ezúttal véres ondóval, amit véres vizelet kísért két alkalommal is. Pár napra felhagytunk a házas élettel, majd amikor már az alkalmankénti (napi 1-2, vagy egyáltalán) véres vizelet is elmúlt, újra próbálkoztunk és normál színű, állagú volt az eredmény. Még aznap ismételtünk és akkor is, ám másnap estére véres előnedvre lettünk figyelmesek és abbahagytuk. Akkor éjszaka nem bírtam pisilni az inger ellenére, csak épp hogy jött valami, majd mintha akaratlanul visszatartottam volna. Reggelre helyre jött és 1 véres vizwlet után, egy késöbbi vizeletnél alvadt vér ürült. 2 napig minden rendben volt, bár az együttlétet nem próbaltuk. A 2.napon viszont 1,5szerese lett a jobb herém. A vizelet azóta is rendben, együttléttől tartok. Fajdalmam nincs, csomót nem érzünk. Urológián időpontra várok, de ma elkezdtem augmentínt szedni. Mi lehet a gond?

        Dr. Papos István válasza a Prosztata témában

        Panaszokat számos betegség okozhatja, legvalószínűbb a prosztatagyulladás. Javaslom, hogy az urológiai vizsgálat előtt ne szedjen gyógyszert.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. március 19., 18:59; Megválaszolva: 2019. március 21., 11:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: