• véres ondó

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Papos István! A mai napon véres volt az ondóm. Korábban ilyet soha nem tapasztaltam. Közvetlenül egy "prosztatamasszázs" után lett véres, amit saját magamon, egy erre nem kifejezetten alkalmas kemény hosszú tárggyal végeztem. Valószínűleg túl erősen nyomtam meg, egy kicsit fájt, és az azóta eltelt pár órában, ha vizelek érzek némi fájdalmat, ami a vizelés után nagyon gyorsan elmúlik. Gondolom a tárgy okozta sérülés váltotta ki a vérzést. A kérdésem az lenne, hogy egy ilyen sérülés okozhatott e maradandó kárt a prosztatámban és vezethet e súlyos betegséghez? Az eset óta történt néhány vizeletürítésnél, minden alkalommal egyre kevésbé volt véres a vizeletem, pár óra elteltével már alig színeződik el. A prosztatám külső fele nem sérült meg, nem vérzett, a tárgy tompa volt. Természetesen felkeresek egy szakorvost amint lehet, és soha többé nem kísérlem meg a fentieket, de halálra vagyok rémülve, hogy kárt tettem magamban. A válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Papos István válasza a prosztata témában

        Biztos nem tesz jót az ilyen "prosztatamasszázs", bizony könnyen sérülést okozhat. Valószínűleg maradandó károsodás nem történt

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2018. december 02., 18:42; Megválaszolva: 2018. december 03., 20:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben: