• véres ondó

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Papos István! A mai napon véres volt az ondóm. Korábban ilyet soha nem tapasztaltam. Közvetlenül egy "prosztatamasszázs" után lett véres, amit saját magamon, egy erre nem kifejezetten alkalmas kemény hosszú tárggyal végeztem. Valószínűleg túl erősen nyomtam meg, egy kicsit fájt, és az azóta eltelt pár órában, ha vizelek érzek némi fájdalmat, ami a vizelés után nagyon gyorsan elmúlik. Gondolom a tárgy okozta sérülés váltotta ki a vérzést. A kérdésem az lenne, hogy egy ilyen sérülés okozhatott e maradandó kárt a prosztatámban és vezethet e súlyos betegséghez? Az eset óta történt néhány vizeletürítésnél, minden alkalommal egyre kevésbé volt véres a vizeletem, pár óra elteltével már alig színeződik el. A prosztatám külső fele nem sérült meg, nem vérzett, a tárgy tompa volt. Természetesen felkeresek egy szakorvost amint lehet, és soha többé nem kísérlem meg a fentieket, de halálra vagyok rémülve, hogy kárt tettem magamban. A válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Papos István válasza a prosztata témában

        Biztos nem tesz jót az ilyen "prosztatamasszázs", bizony könnyen sérülést okozhat. Valószínűleg maradandó károsodás nem történt

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2018. december 02., 18:42; Megválaszolva: 2018. december 03., 20:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelet Doktor Úr !! Párom nem mer orvoshoz fordulni a problémájával igy önt szakmai tudást venném igénybe ! Probléma észrevételének időpontja 2019.02.14 . utolsó szexuális aktus 2019.20.10 . Párom elmondása szerint 14. észlelte hogy a...
        Tisztelt Doktor Úr / Doktornő! Az alábbi spermavizsgálati eredménnyel milyen eséllyel igyekszünk természetes úton teherbe esni? Mi okozhatja a gyenge eredményeket (viszkozitás, magas fehérvérsejtszám, progresszív mozgás,...
        Szép estét! 2016 októberben volt veseműtétem a bal oldalon Hynes Anderson szerint technikával. A műtét óta ezen az oldalon megszűnt a fájdalom. Viszont lassan másfél éve a jobb oldali vesémmel szenvedek, nyomó és erős szúró fájdalmat...
        Tisztelt Doktor Úr, nemrégiben voltam urológusnál és mindent rendben talált, kivéve a bal pyelumnál jegyezte fel, hogy annak a mérete 1,7cm, azaz van egy kicsi megnagyobbodás. Az ureter nem tágabb. Kő nem észlelhető, mindkét vese normális...
        Tisztelt doktor úr! 5 éve diagnoztizálták a szűkületett , volt már tágítás és 1 szeri bemetszés.Továbbra is felvaok fazva vannak fájdalmak főkép a nemi élet sem olyan.Az lenne a kérdésem önhöz nyílt húgycső plasztikaval ez örökre...
        Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! Az következő problémával fordulnék Önhöz: a péniszemen maszturbáció után általában piros foltok jelennek meg, néha kicsi sebek is lesznek rajta/fölsértődik (mintha ledörzsölődött volna a bőr),...
        24 éves lány vagyok,kb 1 hete kezdődtek a panaszaim,pisilésnél szúró égő érzést éreztem,pár nap alatt magától elmúlt.Mellette sokat görcsölt a hasam,főleg pisilés közben. Rá pár napra már az egyik vesém is nagyon fájt. Egy olyan...
        Kedves Doktorúr, Kb 10 éve vagyok körülmetélve. Személy szerint azóta látom rajta lentebb leírt tüneteket. Több urológus szakembert kerestem már fel itt az idők folyamán, a makk felszínén lévő elszíneződés miatt. Legalábbis én látom...
        Tiszteletem! Útobbi pár hónapban arra lettem figyelmes hogy az egész herezacskóm megereszkedett, és nagyon lóg. Nagyon zavar, mert kényelmetlen az alsónadrágban, csapkolódik jobbra balra és volt már arra is példa, hogy ráültem.:( Nagyon fontos...
        Tisztelt Doktor úr! Köszönöm előző válaszát! A bőrnövedékek, anyajegy (amik a herezacskón, illetve a pénisz tövétől nem messze találhatók) eltávolítására vonatkozó kérdésemre a Doktor úr azt a választ adta, hogy ragasztott kötés...