• Enyhe mellékhere gyulladás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdv, nagyjából 3 hete mellékhere gyulladásszerű tüneteim vannak. Nagyjából másfél hónapja járok edzőterembe (előtte 6 hónapig játszóteres edzéseket folytattam), és az észrevételt megelőzö egy héten néhány napra hanyagoltam a fürdést... Arra lettem figyelmes hogy mindkét mellékherém meg van nagyobbodva, kellemetlen szúró érzéssel jár az ondóvezetékekben csomók keletkeztek. Hol elmúlik hol előjön... néha maguk a herék is kissé duzzadtak. Általában reggelre lelohad és estére tetőzik a baj. Melegítőben járok és igyekszem kerülni a feszes alsóneműket. A fenekem, gátam környékén (hol itt hol ott) fájdalmat szoktam érezni, ezt is inkább este, továbbá a hugyhólyag elötti területen, ahol a "bikinivonal" széle van ott is szoktam duzzanatot és fájdalmat érezni. (Sőt egy két ér a fitymám alatt belilult.) Azóta két urológusnál jártam az első nem birta kitapintani és hazaküldött. A második ennél alaposabb volt megnézte a prosztatám is melyet kissé duzzadtnak talált de a mellélhere nagyobbodást ő sem észlelte (megjegyzem nem fogyasztok halucinogéneket nem viccből mentem hozzájuk). Utóbbi két gyorstesztet is végzett vizeletből, melyel mind negatívak voltak. Sumetrolim 2x2 majd rákövetkező hétre ciprinol 2x1 kúrát irt fel. Most a ciprinolnál tartok és szinte változatlan a helyzet. Mitévő legyek?... tudnának ajánlani orvost?

        Dr. Papos István válasza a prosztata témában

        Amennyiben a panaszok továbbra is fennállnak, kontroll vizsgálatra nyugodtan jelentkezzen az urológus kollégához. Amennyiben prosztatagyulladás okozza a panaszokat, annak kezelése több hetet is igénybevehet.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2018. november 20., 22:10; Megválaszolva: 2018. november 21., 18:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben: