• Húgycső probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr! A problémám az lenne, hogy az elmúlt két hétben többször olyan érzésem volt a napok folyamán vizelet ürítést követően, mintha újra ingerem lenne. De ezt az érzést a herezacskó mögött a húgycsövön érzem, azon a szakaszon mielőtt felmenne a húgyhólyag felé. Nyomásra kellemetlen érzés van a húgycsövön! Vizelet ürítés végén pedig nagyon legyengül a vizeletsugár és sokat csepeg (de napközben nincs spontán elcsepegés és nem többszakaszos a vizelet ürítés sem) Vizeletvizsgálati gyorstesztet csináltam 3 alkalommal különböző napokon reggelente, minden normális, nem tartalmaz vért sem a vizelet! Valamint 2 hónapja voltam egy kismedencei hasi ultrahangon ahol minden eredmény jó volt! Érdeklődnék, hogy húgycsődaganat felmerülhet e? Vagy ilyen tünetek és eredmények mellett kizárható? Azt még megjegyezném, hogy 3 éve volt egy térdműtétem és katétert kellett felhelyezni 1 napra. Előre is köszönöm válaszát!

        Dr. Papos István válasza a húgycső témában

        Nem húgycsődaganat, ez szinte bztosan kizárható! Húgyúti gyulladás megyarázhatja a panaszokat, ezért javasolt urológiai vizsgálat.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2018. március 10., 11:02; Megválaszolva: 2018. március 10., 13:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: