Mycosyst, Pevaryl

Tisztelt Doktor Úr! Gombás fertőzés gyanúja miatt (piros foltok a makkon, visztekés, gyulladás a hugycsőnél) Mycosyst 150-et szedtem hetente egyszer, összesen 4 alkalommal. Az utolsó negyedik gyógyszert 3 napja vettem be. Emellett 4 hete Pevaryl kenőcsöt használok napi egyszer. Kérdésem, hogy mivel második babánkat tervezzük, az utolsó Mycosyst bevétele után mennyi idővel próbálkozhatunk, védekezés nélkül? A Pevaryl kenőcsöt meddig és milyen gyakorisággal használjam (jelenleg úgy tűnik, megszűntek a panaszok) . Szükséges-e esetleg a páromnak használnia valamilyen készítményt? Köszönöm.

Dr. Papos István válasza gomba témában

2 hét múlva. Naponta használja a kenőcsört a tünetek elmúlásáig. Ha a párja tünetmentes, akkor nem kell gyógyszert használnia.

Kérdés: 2016. július 08., 19:23; Megválaszolva: 2016. július 08., 22:37
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Felfázásos tünetek
Tisztelt Doktor Úr! 3 hónapja küzdök felfázásos panaszokkal. Gyakran kell pisilnem, és minden alkalommal csípő, égő érzés kíséri a...
Piros pöttyök a makkon
Lenne egy olyan nemű problémám hogy Szombaton este lefeküdtem egy majdnem ismeretlen lánnyal.És utána vasárnap este orálisan kielégített a...
A parom furcsa tunetei szeretkezes utan
Szeretkezes utan a parom fitymajan 2-3 piros folt- mintha horzsolas lenne, es enyhen kezd verezni.1-2 napig erzekeny, es utanna elmulik, viszont minden...
Nemi betegség-e?
6 napja sulyosan legyengültem, és gennyes mandulagyulladásom volt, amire a felírt Cefzilt beszedtem, és elég sok fejfájás/lázcsillapítót is, de...
Kisebb vérzés a makkon