Haemophilus parainfluenzae

Üdv doktorúr! 4 hónapja kezdtődtek a problémáim. Hugycső szúró fájdalma és a herékbe kisugárzó fájdalma. 4 urológusnál jártam semmi eltérést nem találtak nálam. De mégsem múlt el a dolog. Utána volt egy vérkép nézésem, ahol szintén mindent rendben találtak. Sőt, azt mondták, hogy kifejezetten jó! Egyedül a Limfocita volt magasabb értékű a többitől. Aztán nem hagyott nyugodni a dolog, hogy még mindig érzem enyhén a tüneteket. Egy hete elmentem STD kivizsgálásra. Aztán ott ki is derült mi a gond. Haemophilus parainfluenza találtak bennem. Ez az egy baktérium lett pozitív. Az lenne a kérdésem, hogy ez mennyire gyógyítható? Mert általában torokban található a baktérium. Milyen gyógyszer hatásos rá? Felírtak Zinnatot de a lelet alapján az csak mérsékelten hat a baktériumra. Ön szerint melyik lenne rá jó antibiotikum? Köszönöm szépen a válaszát!

Dr. Papos István válasza vizelet témában

A tenyésztés elvégzésekor érzékenységi vizsgálatot is végeznek, ez alapján kell a hatékony antibiotikumot megválasztani.

Kérdés: 2016. március 02., 00:09 ;Megválaszolva: 2016. március 02., 15:58
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Mitől lehet?
Szemcsés vizelet mire utalhat?
Kedves Doktor úr! Ma a vizeletemben kis sárgás színű vonalka alakú szemcséket láttam, és valami ugyanilyen színű nagyobb dolgot, egy kicsi gyűrt...
Gyulladás/fertőzés?
Kedves Dr úr/nő! Egy ideje alhasi/ágyéktáji fájdalmat érzek,vizeletem erősebb szagú/sötétebb. Vizelésnél és utána égő/csípő érzést...
Mikrovér a vizeletben
Folyamatos bal alhasi fájdalom, min. 2 hónapja mikrovér a vizeletben, mennyire normális ez? Két hónapja labor eredmény: vér és sok baktérium a...
Vizelet üledék
Tisztelt Doktor Úr! A laborvizsgalatom eredménye miatt kérdeznék öntől. A következő eredményt kaptam,nagy labor vizsgálaton voltam. Néhány...