Péniszbe vazelin

Tisztelt Dr. Úr! Azzal a problémával fordulok önhöz hogy 2 éve sajnos vazelint fecskendeztem a péniszembe és mostanra a péniszem aljára gyűlt a vazelin és annyira feszes a bőr hogy kifehéredett a bőr s fekély szerű foltok vannak rajta ami eléggé fáj s a párommal sem tudok együtt lenni már mert a fájdalomtól lelankad érdeklődnék hogy térítésmentesen valahol megoldható lenne e egy műtét ami helyre hozná a hülyeségem válaszát előre is köszönöm

Dr. Papos István válasza vazelin témában

Térítésmentesen sehol nem fogják elvégezni a műtétet, ez OEP rendelkezés, térítési díjat kell fizetni.

Kérdés: 2016. január 29., 23:20 ;Megválaszolva: 2016. január 30., 09:10
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Vazelin
Tisztelt dr. Ur tegnap toltotem vazelint a nemiszervembe kb 60 ml de elote is volt mar benne. De ma reggelre a bort nem tudam rajta felhuzni. Mivel oda szorult...
Pénisz gennyezés
Jó napot kívánok. Az lenne a kérdésem Én rakatam be vazelint a péniszembe, már vagy 3-4 éve, de ebből kifolyolag lett egy műtétem, kivették...
Post covid asszociált...
Sexuális élet műtét után
Kisebb vérzés a makkon