Péniszbe vazelin

Tisztelt Dr. Úr! Azzal a problémával fordulok önhöz, hogy 2 éve sajnos vazelint fecskendeztem a péniszembe és mostanra a péniszem aljára gyűlt a vazelin és annyira feszes a bőr, hogy kifehéredett a bőr s fekély szerű foltok vannak rajta, ami eléggé fáj s a párommal sem tudok együtt lenni már mert a fájdalomtól lelankad érdeklődnék, hogy térítésmentesen valahol megoldható lenne e egy műtét, ami helyre hozná a hülyeségem válaszát előre is köszönöm

Dr. Papos István válasza vazelin témában

Térítésmentesen sehol nem fogják elvégezni a műtétet, ez OEP rendelkezés, térítési díjat kell fizetni.

Megválaszolva: 2016. január 30.

Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések

Vazelin
Tisztelt dr. Ur tegnap toltotem vazelint a nemiszervembe kb 60 ml, de elote is volt mar benne., De ma reggelre a bort nem tudam rajta felhuzni. Mivel oda...
Pénisz gennyezés
Jó napot kívánok. Az lenne a kérdésem Én rakatam be vazelint a péniszembe, már vagy 3-4 éve, de ebből kifolyolag lett egy műtétem, kivették belőle a összes...
Van a LEUPRORELIN-nek kivalto tipusa?
Tisztelt Doktor Úr. 2009-ben rosszindulatú prostata rákot diagnosztizáltak nálam. (8o körül volt a PSA-m, biopsziát is végeztek) Besugárzást kaptam –...
Jobb here felső részén kemény csomó
Tisztelt Doktor úr! 28 éves férfi vagyok, napokban észrevettem a jobb herém felső részén egy kemény félborsó méretű csomót. Urulógusnál voltam, ahol nem...
Krónikus hólyaghurut
Tisztelt Doktor Úr! Köszönöm előző válaszát, természetesen folytatom az Urowaxom kúrát. Még egy kérdésem lenne, mivel időközben ismét sikerült a Klebsiella...
Viszkető fityma, vörös folt (ok) a...