prosztatagyulladás, szex

Tisztelt Doktor Úr/Nő! Két hete egyre nehezebben sikerült a vizeletet ürítenem. Részben, mert csípő-szúró érzéssel jár és mintha vékonyabb sugárban is "érkezne", mint eddig. Emellett nehezemre esik - vagy épp nem is sikerül a teljes mennyiségtől egyszerre szabadulnom. Majd pár napja először életemben megtapasztaltam a retrográd ejakuláció cseppet se kellemes élményét. Ezt követően a háziorvosomhoz fordultam, aki a felfázást egy vizeletvizsgálattal. Így maradt a prosztataprobléma - reményeim szerint, jobbik esetként a prosztatagyulladás vagy prosztata nagyobbodás esete. A háziorvos előbbit valószínűsíti a korom alapján. Miután urulógiai vizsgálatra csak jövő hétfőn van időpontom, így a tényleges diagnózist akkor tudom meg. A kérdésem az lenne, hogy addig élhetek szexuális életet vagy az tovább ronthat az állapotomon, esetleg feleségemre nézve lehet negatív hatása? Várom szíves válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza prosztata témában

Valószínűleg prosztatagyulladásról van szó. Mindenképpen javasolt urológiai vizsgálat, addig Saballo szedése javasolt.

A nemi élet folytatása nem ront a problémán, de esetleges bakteriális ok kizárásáig óvszer használata javasolt.

Kérdés: 2015. október 07., 16:42; Megválaszolva: 2015. október 10., 22:27
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Extra magas PSA
Enyhe mellékhere gyulladás?
Vizelési probléma?
Prosztata nagyobbodás
Húzó érzés majd élesen szúró...