Vizelet elcseppenés, gyakori inger

Tisztelt Doktor Úr! Tanácsát szeretném kérni, hogy mit tegyek. A tüneteim: Vizelés utáni elcseppenés, nehezen induló vizelés és gyakori éjszakai inger (3-5 alkalommal megyek ki wc-re egy éjjel) . 36 éves vagyok a kezelések 3 éve kezdődtek. Először találtak baktériumot az ondóban de ezt antibiotikumos kezeléssel megszüntették. A tünetek nem múltak el. Ekkor a következő termékeket próbáltam ki: Peposec, kisvirágú füzike, Gentos csepp, Polstimol. Ezek vagy nem használtak vagy csak rosszabb lett. Ezután felkerestem egy magánrendelést ahol a következő vizsgálatok/kezelések történtek: Urodynamiás vizsgálat kórosat nem igazolt. Hólyagkatéterezés, Kombinált alsó húgyuti funkcionális vizsgálat (cystometria + nyomás-áramlás vizsgálat) . -> Eredmény: Kielégítő hólyagkapacitás és mictios nyomás. Detrusor instabilitásra utaló jel nincs. Ezt követően 36 perces thermoterápia. Végig Prostamol uno-t szedtem közben, továbbá Omni Tocas-t és Vesicare-t az elcseppenésre. Sem a kezelés sem a gyógyszerek nem hoztak javulást. Tettünk egy próbát, hogy csak a Vesicare-t szedtem, de rosszabb lett. Kérdésem, mi kellene megpróbálnom? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza Prosztata témában

Nyilvánvalóan krónikus prosztatagyulladás okozza a panaszokat. Alfablokkoló és nem szteroid gyulladásgátló tartós szedése javíthat a tüneteken.

Kérdés: 2015. augusztus 06., 17:55; Megválaszolva: 2015. augusztus 09., 14:31
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Extra magas PSA
Enyhe mellékhere gyulladás?
Vizelési probléma?
Prosztata nagyobbodás
Húzó érzés majd élesen szúró...