hugycsőgyulladás?

Tisztelt Doktor Nő, Doktorúr! Kérdésem urológiához és nemi betegséghez kapcsolódik. Kölcsönös orális aktustól lehet-e hugycsőgyulladással járó betegséget kapni (kizárólag szájon keresztül) , ami 5 hónap után jelenne meg? Egy éve urológiai műtétem volt, novemberben pedig enyhe csalánkiütésem alakult ki. Egy-két hete éreztem a hugycsőben enyhe csiklandozó érzést (nincs folyás, nincs kiütés, égető, viszkető érzés) , néhány napja a jobb herém megnövekedett, érzékeny volt, de nem fájt. Tegnap Urzinolt kezdtem szedni, a csiklandozó érzés kezd szűnni, a here sem érzékeny, de mintha még nagyobb lenne kissé. Vagy a tisztálkodás nem volt alapos? Van e összefüggés az ureterokelevel vagy a csalánkiütéssel? Köszönöm válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza Húgycső témában

5 hónapja történt oralis szex biztos nem okozhat most kialakuló húgycsőgyulladást.

Húgyúti fertőzés okozhat hasonló panaszokat. A hereduzzanat miatt mindenképpen javasolt az urológiai vizsgálat.

Kérdés: 2015. március 26., 11:57; Megválaszolva: 2015. március 29., 13:38
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Tanácstalan vagyok.
Vizeletvisszamaradás
Tisztelt Doktor Úr! 22 éves férfi vagyok, és 5-6 hónapja vizeletutócsepegést vettem észre, ez minden vizelés utánra igaz. Ma reggel viszont mikor...
Veseciszta, prosztatakő...
Tisztelt Doktor úr! A közelmúltban voltam hasi ultrahangon, ahol a vizsgálatot végző orvos az alábbit mondta: "bal oldalon a kp. harmadnak...
Fertőzésveszély
Tisztelt Doktor úr! Hamarosan húgycső szűkület vizsgálatra kell mennem. 5 éve már voltam ilyen vizsgálaton és utána meg is...
Égető érzés
Tisztelt doktor úr! A legutóbbi aktusom után 1-2nappal égető érzés jelent meg vizeléskor a húgycső végén, illetve ez később jelent volt...