• Piros pöttyök a makkon

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Lenne egy olyan nemű problémám hogy Szombaton este lefeküdtem egy majdnem ismeretlen lánnyal.És utána vasárnap este orálisan kielégített a barátnőm, de hétfőn arra lette figyelmes, hogy a makkomon kis piros pötyök jelentek meg. Nos azt nem tudom, hogy ezek mikor keletkeztek, mert lehet, hogy figyelmen kívül hagytak a Vasárnapi napon. Képeket mellékeltem.Emlékeim szerint már nem először volt ilyen piros dolog rajta. A fehér pöttyöket alul már diagnoztizáltam, azok elvileg jóindulató valamik.

        Dr. Papos István válasza a gomba témában

        A piros pöttyöket gombás fertőzés okozhatja. Javasolt, hogy urológiai vizsgálatra jelentkezzen.


        Kérdés: 2015. március 03., 21:01; Megválaszolva: 2015. március 04., 20:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: