piros folt a makkon

Tisztelt Doktor úr! Nekem olyan problémám lenne, hogy kb. 1 hete belázasodtam ami másnapra coldrex hatására elmúlt de ezen a napon felfázás szerű tüneteket éreztem magamon szúrós égető vizelés, gyakori inger ami az urzinol tabletta beszedése után (4napig) teljesen elmúlt most pedig 2 napja azt vettem észre a makkomon hogy egy viszonylag nagy piros folt jelent meg rajta ami nem viszket nem ég semmi különös és a húgycső nyílásom is elég piros mi lehet ennek az oka? Válaszát előre is köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza Piros folt témában

Lehet, hogy gyógyszermellékhatás, de a gyulladás részjelensége is lehet. Kamillázás és Betadin kenőcs használata javasolt.

Kérdés: 2014. december 18., 22:52; Megválaszolva: 2014. december 19., 06:50
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Jobb oldali hasi és derék fájdalom
együttlét?!
Enyhe mellékhere gyulladás?
Mi okozhat sérv jellegű tünetet?
Holyag fajdalma