• NEOCITRAN TERHESEN

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        23 hetes terhes vagyok es nagyon megfaztam. Szerencsere lazam nincs, viszont 3 napig neocitrant ittam es rendszeresen orrcseppet hasznaltam. Most mondta az anyukam, hogy terhesen mmindezt nem tehetem. Nagyon meg vagyok ilyedve. Kerem irja meg, hogy milyen kart okoztam a babamnak? Valaszat elore is koszonom

        Dr. Boros Miklós válasza a terhesség témában

        Kedves Kérdező!Minden gyógyszert meg kell beszélni a terhesgondozó orvosával.Ez előírás.Csak remélni lehet,hogy a Neocitránnal bajt nem csinált.Legyen ez figyelmeztető.


        Dr. Boros Miklós
        szülész-nőgyógyász

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. október 10., 19:55; Megválaszolva: 2011. október 11., 13:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés