• Terhesség alatti szex

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jelenleg 9 hetes terhes vagyok, mikor megtudtuk a terhesség létezését 7 hetes voltam. A 7. hétig folyamatosan éltünk sexuális életet mindenféle gond nélkül. Viszont jelenleg bármilyen együtlét esetén bevérzés keletkezik nálam legyen az nagyon óvatos behatolás, vagy épp petting. Az okára azt mondta a nőgyógyász, h jelen helyzetben nagyon vérbő a méh (a terhesség alatt, ami teljesen normális), viszont gondolom a 7. hétig is teljes átalakuláson ment végbe s szervezetem és mégsem véreztem be annak ellenére, h terhes voltam azon aktusok alkalmával is. A kérdésem az, hogy elmúlhat-e ez a tünet a 12 hét végéig, vagy megmarad 9 hónapon át? Illetve, ha addig nem véreztem (7. hét) akkor most miért?? pszichológiai okai is lehetnek a dolognak, vagy pusztán anatómiai problémával kell szembenéznem? Várom mielőbbi válaszát, amit előre is köszönök! ui.: ez az első terhességem.

        Dr. Boros Miklós válasza a terhesség témában

        Kedves Kérdező!A vetélés elkerülése érdekében a legbölcsebb,ha az első három hónapban nincsenek együtt.Azt követően a panaszok és a lepény elhelyezkedésének függvényében a gondozóorvos engedélyezheti a sexet.


        Dr. Boros Miklós
        szülész-nőgyógyász

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. szeptember 18., 13:08; Megválaszolva: 2011. szeptember 20., 11:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés