AMH

Tisztelt Doktor! AMH vizsgálatot végeztettem, az eredmény 1, 4 ng/ml lett. Ez elég alacsonynak tűnik. 33 éves vagyok és lombikprogram előtt állok, mert endometriózis miatt eltávolították mindkét petevezetékemet. Azt szeretném kérdezni, hogy ez az érték még elfogadható-e, van-e értelme belevágni a programba. Köszönettel:

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Vereczkey Attila válasza AMH témában

Tisztelt Asszonyom!

Ez az érték elfogadható, bár relatíve alacsony, de még a petefészkek működőképességére utal. Utalhat arra is, hogy az Ön esetében nagyobb dózisokkal kell majd a stimulációt végezni. Semmiképpen nem szól az ellen, hogy elkezdje a programot.

Kérdés: 2011. szeptember 14., 12:01; Megválaszolva: 2011. szeptember 20., 08:59
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Leletelemzés
Ellenanyag pozitív
Belső méhszájon tölcsérjel
Terhesség bekövetkezhet e
Streptococcus