• Beágyazódás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. Úr! Először is, szeretném megköszönni eddigiekben megírt válaszait! Azért írok most újra, mert jún.11-től 15-ig, (hosszú idők után) végre volt egy gyenge vérzésnek nevezhető mensesem. Párommal együtt voltunk a mensi első napját követő 12. és 18. napok között több alkalommal. Szeretném megkérdezni hogy milyen tünetei lehetnek a beágyazódásnak? Mivel júl.3-n barna pecsételésem volt és igen erős, feszítő érzést tapasztaltam petefészkemnél. Ill. rövid szurkálásokat a hasfalamban. Lehetséges hogy sikerült a beágyazódás? Esetleg lehetséges méhen kívüli terhességem? (mivel sajnos cisztáim is vannak, így aggódom a tegnapi "barnázás" miatt.) Talán fontos lehet megírnom, hogy ma már nem pecsételek és nem szurkál a hasfalam sem, viszont továbbra is a petefészkem főképp a bal oldalon, enyhén szurkál. Köszönöm megtisztelő válaszát!

        Dr. Deli Tamás válasza a terhesség témában

        Tisztelt Hölgyem! A beágyazódásnak egyértelmű tünetei nincsenek. Ha panaszai nem múlnak vagy erősödnek (alhasi vájdalom, vérezgetés), keresse fel nőgyógyászát, mert lehet méhen kívüli terhes. Ha panaszmentes, a várt vérzés kimaradása után pár nappal végezzen terhességi tesztet.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 04., 14:39; Megválaszolva: 2011. július 10., 10:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés