Gerincsérvvel terhes lehetek?

Tiszteletem.31 éves, egy gyermekes anya vagyok..Szeretnénk testvért a kisfiamnak, de sajnos 1 hete 2 gerincsérvet és 1 csigolya elcsuszást találtak nálam.. Az utobbi nem mostani.. Azt szeretném kérdezni, hogy ennek ellenére vállalhatok e gyermeket ismét? Illetve, hgy milyen hatással lehet rám a gerincsérv terhesség alatt és hogy mire kell majd figyelnem jobban vagy mit kell máshogy csinálnom? Ez alatt a pihenés, stb gondoltam..Tudom, hogy volt más nö is aki igy hordta ki a gyermekét, de én teljesen magam alatt vagyok ez miatt..Köszönettel: Mné Kriszta

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza terhesség témában

Kedves Kérdező! Ilyen esetekben az idegsebész mondja, hogy teherbe lehet-e esni és milyen rendszabályok szükségesek terhesség alatt.Ő nyilatkozik arról is, hogy szülhet-e spontán vagy szükséges császármetszés.

Kérdés: 2011. február 08., 13:05; Megválaszolva: 2011. február 11., 10:02
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Terhesség alatti gyógyszerszedés
Lehet a baba beteg?
Toxoplazmózis
Eseményutáni tabletta
Duphaston abbahagyása