Intim gyantázás terhesség alatt

Feleségem 10 hetes terhes. Terhessége kb 5.hetében enyhe vérzése volt, miután az orvosa megállapította, hogy a petezsák körül 15x4 mm-es leválás található. Javasolták neki, hogy pihenjen sokat (ne lépcsőzzön sétáljon és ne éljen nemi életet) . A 9. héten volt utoljára orvosnál és akkor is még látható volt a leválásra utaló jel. A kérdésem az lenne, hogy ilyen körülmények között okozhat bármi problémát ha intim gyantázást csináltat? Köszönettel!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza terhesség témában

Kedves Kérdező! A terhesség 12.hetéig felejtsen el minden egyéb beavatkozást.12.hét után, ha az UH.vizsgálat rendben van akkor lehet gyantázni.

Kérdés: 2010. december 27., 10:35; Megválaszolva: 2010. december 29., 12:34
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Lehetek terhes?
Fogamzásgátó melletti terheség...
Terhességi toxémia
Terhesség jelei
Hyperechogén papillaris izom