Terhesen biciklizni

Tisztelt Doktorok!

22 hetes terhes vagyok, úgy adódott hogy a minap  egy kicsit bicikliztem.nincs semmi gondom, jól is esett. viszont azzal ijesztgetnek hogy kinyilhat a méhszájam.igaz ez? többet nem fogok az biztos. A köv. vizsgálat kb. 3 hét múlva lesz. Menjek el előbb?

köszönettel

WEBBeteg szakértő válasza kerékpározás témában

Kedves Kérdező! Lehet 22 hetes terhesnek kerékpározni, csak túlzásba nem szabad vinni.Szülés előtt már nem ajánlatos.

WEBBeteg szakértő
Dr. Boros Miklós, szülész-nőgyógyász szakorvos
Kérdés: 2010. június 14., 17:06 ;Megválaszolva: 2010. június 14., 17:06
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Korai terhességi ,alhasi fájdalom
Terhesség előtti sör
Pajzsmirigy betegség
Terhesség előtti alkohol
övsömör terhesség alatt
Gyerekkorában volt bárányhimlőn, és most nemrég átestem egy övsömör betegségen. A napokban tudtuk meg hogy terhes vagyok , most izgulok mert kb a...