• Mit szedhetek terhesen?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt dr.nő/úr! 7 hetes terhes vagyok és kissebb vérzésem és alhasi szurkálásom van.Voltam vele orvosnál aki megnézte uh-on és azt mondta zárt a méhszály és nincs bevérzés. Adott rá Magne B6-ot, rutascorbin-t és ajánlotta a Femibion 800-at. Beszéltem egy másik orvossal is, miután a rutascorbin betegtájékoztatóján az áll, hogy terheseknek nem ajánlott a szedése. Aki annyit mondott, hogy szokták terhesek szedni de nem ajánlja és kérdeztem, hogy ez a 3 fajta gyógyszer szedhető-e együtt, mert a femibionban van c-vitamni is és B6 vitamni is, viszont azokból van a rutascorbinban is és a Magne B6 ban is ée nem szeretném túl adagolni, erre a másik orvos annyit mondott lehet eggyütt szedni de nem ajánlatos. Ki szeretném kérni a véleményét, mert így két teljesen ellentétes vélemény után elbizonytalanodtam.Ha nem vetélek el"amiben bízok", akkor szeretném ha egészséges kisbabám születne és nem károsítaná ez a sok fene gyógyszer. Ezek után ön mit ajánl, mit szedhetnék a rutascorbin helyett(gondolom azt vérzés csillapítóként írta fel az orvos), és szedhetem e a femibion 800-at, a Magne B6-ot és a Rutascorbint (vagy amit ajánl helyette) együtt? Vagy szedjem csak a Femibion-t? Gyors válaszát nagyon várom és előre is hálásan köszönöm. Maradok tisztelettel:egy aggodó kismama.

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Aggódó Kismama!


         


        Dr. Farkas Ágnes
        Itt kérdezhet

        Kérdés: 2010-02-22 23:11:35; Megválaszolva: 2010. február 22., 23:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben: