• 21. hét

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt oktornő!

         

        Hétfőn leszek 21. hetes terhes és azt hogy mozog a baba az ultrahangon láttom meg kedden hallottam a szívhang vizsgálatnál. Érezni viszont nem éreztem:(Elég sok rajtam a súlyfelesleg tudom hogy ezzel összefügg. viszont van olyan ismerősöm aki 2 héttel fiatalabb kismama és sokkal nagyobb darab mint én és ő már 16 hetesen intenzíven érezte hogy mozog a pici. kezdek kétségbe esni hogy nem is fogom soha érezni a mollettségem miatt...

        WEBBeteg szakértő válasza a magzatmozgás témában

        Kedves Hölgyem!

        Higyje el, fogja Ön is érezni. Valóban nehezebb a súlyfelesleg miatt érezni, különösen, ha a hasfal vastagabb. Amivel próbálkozzon, hogy ebéd után lepihen az oldalára fekve, és úgy próbálja figyelni a babát. Ami fontos, hogy a koraterhességben nem határozott mozgásokat érez, hanem inkább fura, bugyborékoló érzés lesz. Meglátja, Ön is fogja hamarosan érezni.

         


        Kérdés: 2010-02-10 18:13:49; Megválaszolva: 2010. február 10., 18:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben: