Grapefruit csepp

Dr. Farkas Ágnes!

Szoptatás alatt lehet-e szedni grapefruit cseppet echinaceaval és alkohollal?

Csak ez a három összetevő van benne. Az alkoholt nem írja, hogy mennyi.

 Meggátolja számos baktérium, gomba és vírus túlzott elszaporodását.

Gyulladáscsökkentő. Az Echinacea különösen vírusfertőzés és akut vagy krónikus

gyulladások (influenza, nőgyógyászati és húgyivarszervi fertőzések) esetén, és

bakteriosztatikus hatása is van. Ezek miatt szeretném szedni. Már használtam ilyen cseppet, és nagyon hatásos volt. Bevált mindenre.

Üdvözlettel, Ágnes  

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza gyógyszerszedés témában

Kedves Ágnes!

Az Ön által említett cseppek, gyógynövénykivonatok tájékoztatójában az szerpel, hogy terhesség és szoptatás alatt alkalmazása nem javasolt. Ezért azt javaslom, várja meg, míg a szoptatást befejezi, és majd ezt követően alkalmazza őket, az a biztos.

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. július 19., 17:40; Megválaszolva: 2009. július 19., 17:40
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Barnás pecsételés
Magas fehérvérsejt
Terhesség, trombocita
Terhesség alatti gyógyszerszedés
Lehet a baba beteg?