Áramütés terhesség alatt

Kedves Döktornő!

 

Elnézést a zavarásért, Egy fél órával ez eleött miközben bedugtam egy dusót, egy pillanatra megcsípett az áram, nagyon megijedtem, mert a 27 hétes terhes vagyok és hogy ne hogy valami baja legyen a babának, feszülten figyeltem mikor mozdul meg a picur, de megmozdult, ettől lehet valami baja?

remélem nem lett beteg, nagyon megijedtem

Mellékelten csatolok egy UH képet.

Üdvözlettel: Ilona

Dr. Farkas Ágnes válasza terhesség témában

Kedves Ilona!

Az áramütés akkor veszélyes a babára nézve, ha az áram a hasán is átment. Akkor, ha csak a kezét csípte meg, nincs hatással a terhességre. Minden áramütésnél figyelembe kell venni az áramot magát, a körülményeket, és ha valakit megráz az áram, akkor egy orvosi kontroll nem árt. Szerintem az Ön nyugalma érdekében menjen el egy ellenőrzésre.

Nagyon szép a kisbaba!:)

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. július 09., 08:20 ;Megválaszolva: 2009. július 09., 08:20
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Terhességgel kapcsolatban
Vetélés,missed ab
Leletelemzés
Jod es pajzsmirigy hatasa elso...
Barnás pecsételés