Vetélés 5 hónaposan

az lenne a kérdésem, hogy 5 hónaposan mekkora az esély hogy elvetéljek mert elég sokszor feszült vagyok és ideges.Ritkán alul és a gyomrom körül szúros fájást érzek.Vagy ez természeetes? Meg akkor szokott fájni a hasam amikor nagyon ideges vagyok. A másik kérdésem az lenne, hogy az nem baj hogymindig lennt van nagyon a baba? Mindig lennt érzem hogy mozog.Kösznöm válaszukat

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza terhesség témában

Kedves Hölgyem!

Esélyt nem lehet mondani sajnos a vetélés nem így működik, hogy valamennyi % lesz, ha Ön mindig feszült, vagy ideges.

Terhesség alatt, ahogy a méhe nő, kisebb nyilallásokat, szúrásokat érezhet, ahogy a méhet tartó szalagok feszülnek. Ha a panaszok görcsölésre emlékeztetnek, vagy egyéb panaszt okoznak, esetleg túl sűrűn jelentkeznek, akkor el kell menni egy vizsgálatra. Ha gyakran ideges, és ekkor érzi, hogy az egész hasa bekeményedik, akkor kezdjen el szedni B6 vitamint napi 3x1-et, és jelezze ezt orvosának. Amennyiben ez nem segít, beszélje meg kezelőorvosával, mert ennél többet is lehet szedni belőle.

Azt nem értem sajnos, hogy mit ért azon, hogy lent van a baba. Az, hogy hol érzi a mozgást attól függ, hogy hogyan fekszik a baba, és mit mozgat. Ha a lábával rugdos, és még csak ezt a mozgást érzi, akkor lehet, hogy most a lába van lent. Szerintem emiatt nem kell aggódnia. A méhe lent van, és ahogy nő, egyre magasabban lesz a teteje, és a növekvő babának a mozgását több helyen is fogja érezni majd.

 

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. július 08., 11:43; Megválaszolva: 2009. július 08., 11:43
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Lehetek terhes?
Fogamzásgátó melletti terheség...
Terhességi toxémia
Terhesség jelei
Hyperechogén papillaris izom