Káros lehet a magzatra?

TISZTELT DOKTOR! LENNE EGY KÉRDÉSEM, KÁROS LEHET A MAGZATRA MAGASFREKVENCIJÁN MÜKÖDÖ P.V.C HEGESZTÖ GÉP (müanyag hegesztö gép) . köszönöm, és várom mijelöbbi válaszát

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza káros hatások a terhesség alatt témában

Kedves Hegesztő!

Amennyiben semmilyen sugárzást nem bocsát ki a hegesztő gép, akkor biztosan nem. És persze a maga szervezetébe nem kerül semmi a szervezetre káros vegyi anyag. amennyiben ezek nem lépnek fel, persze lehet terhes és hegeszthet is.Üdvözlettel: Dr. Zsirai László nőgyógyász

Dr. Zsirai László
A kérdésre a Fókuszban a Nő! orvos szakértője válaszolt.
Kérdés: 2009. június 19., 23:10; Megválaszolva: 2009. június 19., 23:10
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Barnás pecsételés
Magas fehérvérsejt
Terhesség, trombocita
Terhesség alatti gyógyszerszedés
Lehet a baba beteg?