Hasat ért váratlan ütés

Kedves Doktor Úr / Nő

Terhességem 8ik hetében járok. Kérdésem az lenne, hogy okozhat-e bármilyen problémát a hasamat ért ütés? Egy gyermek botlott meg és esett véletlenül rám, majd estére közepes méretű fájdalmat éreztem az ütés oldalán. Reggelre ez a fájás eltűnt és egyéb tünetet nem észleltem. Lehet ennek bármilyen következménye? Árthat-e egy ilyen ütés a magzatnak?

Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza a terhesség témában

Kedves Kismama!

Ha semmilyen panasz nem jelentkezett, alhasi görcsök, pecsételő vérzés, akkor nincs miért aggódnia. A hasfal bizony megvédi a terhességet, nem kell aggódnia.

 

Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. május 24., 11:07; Megválaszolva: 2011. október 03., 13:56
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Genetikai vizsgálat 13 hetes terhesen
Fertőzés terheség alatt
Lehetséges így terhesség?
Lehetek-e terhes