Sumamed

Tisztelt Doktornő/ Úr!

30 éves nő vagyok. Jelenleg a terhességem 7. hetében.

A harmadik hét környékén influenzás lettem, és a háziorvos Sumamedet írt fel, amiből három napon át, napi 2 alkalommal 200 mg-ot szedtem. a nőgyógyász szerint el kell menjek genetikai szaktanácsadásra, de szeretném megtudni az önök véleményét is, hogy milyen káros hatással lehetett ez a gyermekre nézve.

válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza terhesség témában

Kedves Hölgyem!

Valóban el kell mennie genetikai tanácsadásra, ez minden terhességben rendszeresen szedett olyan gyógyszer esetén szükséges, ami esetleg okozhat problémát. Általában rutin szűrést terveznek csak

A legtöbb kutatás szerint azonban az Ön által szedett gyógyszer biztonságos a terhesség alatt, és nem szokott problémát okozni, ne aggódjon.Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. május 01., 16:36; Megválaszolva: 2011. szeptember 28., 13:25
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Barnás pecsételés
Terhesség, trombocita
Terhesség+post covid
Terhesség jelei
Fürdés - Terhesség
Tisztelt Doktor! Jelenleg a 13. hétben járok. Több helyen olvastam, hogy a meleg vizes kádfürdő nem javasolt terhesség alatt. Mennyire igaz ez...