Káros-e a magzati szívhangfigyelő készülék?

Jelenleg 19 hetes kismami vagyok és érdeklődnék hogy hányszor és egy alkalommal hány percig lehet használni ezt a készüléket. Van-e valami káros hatása a magzatra?

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza terhesség témában

Kedves Hölgyem!

Nem tudom, pontosan melyik készüléskről van szó, de a Doppler elven működő szívhanghallgató nem káros. A pocak túl gyakori "nyomogatása" viszont irritabilissá teheti a méhet. 19 hetesen ellenben még nem szoktunk szívhangot hallgatni.

Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. április 27., 19:03; Megválaszolva: 2011. szeptember 28., 09:32
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Barnás pecsételés
Magas fehérvérsejt
Terhesség, trombocita
Terhesség alatti gyógyszerszedés
Lehet a baba beteg?