• Clostilbegyt és terhesség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő! / Doktor Úr!

        Laparoszkópiás policiszta műtét után Closibegyt és Duphaston gyógyszereket kaptam. Clostilbegyt ciklus 3. napjától,Duphaston 13-tól. A "kúra" jól sikerült, kismama lettem.A kérdésem az, hogy a Clostilbegyt szedése közben eshettem teherbe? Ugyanis ezzel egy időben szedtem egy Flugalin SR 2  mg retard nevű gyógyszert, 2x1 szemet összesen 9 szemet. És ha közben estem teherbe, ez a gyógyszer káros lehet-e a babára?

        Válaszukat köszönöm!

        Ildi

         

         

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Hölgyem!

        A Clostilbegyt a peteérést segíti elő, kb. a 14. ciklusnapon várható a pete kiszabadulása. Ezután következik be a megtermékenyülés, és kezdődik el a fejlődés. Nem írja pontosan, hogy mikor szedte, de úgy gondolom, még a terhesség előtt szedhette. Egyébként amikor ennyire kicsi terhességnél valamilyen káros hatás érné a szaporodó sejteket, akkor nem maradna meg a terhesség, úgyhogy ne aggódjon, a terhessége rendben van.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-03-20 10:57:21; Megválaszolva: 2011. szeptember 16., 08:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben: