• Nem értem!!!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        T.Hölgyem!/Uram! Arról szeretnék érdeklődni hogy 29 hetes terhes vagyok és 4 hete 2/K volt a méh fundusa ma pedig 3/K volt.Már van egy kislányom és vele ilyenkor már XY/K volt a fundus.Igaz vizsgálat előtt 2 emeletet lépcsőztem+elég sokat sétáltam.Lehet ezért van ez?!Mert a tegnapelőtti UH szerint: BPD:69mm frontoccipitalisan 88mm Thorax AP:69mm*68mm Femur:53mm. Válaszát köszönöm előre is. Tisztelettel: Viczenti Tünde Gyöngyi

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Tünde!

        Pisiléstől is függ, lépcsőtöl nem, s mi sokszor nem nézzük a fundust, csak kb irjuk terhességi héthez illőt, nem pontosan mindig - UH pedig rendben, nyugalom.

        Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor 



           
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-12-02 20:55:10; Megválaszolva: 2011. augusztus 17., 15:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés