Vetélés,missed ab

Üdvözletem! Múlt héten csütörtökön megállapították hogy elhalt a terhességem körülbelül a 6-7 héten. Mindez a 9 hetes ultrahangon derült ki. Semmi tünete,nem volt,se vérzés,se görcs. Missed ab-ra írtak ki,ami Július 4-én most hétfőn lenne esedékes.. Szerettem volna elkerülni a műtétet,mivel rettegek tőle,így kértem egy kis időt hátha sikerül "magától" kiürülnie.. Most szerdán el is indult, hatalmas görcsök mellett darabok potyogtak ki belőlem,ami kb 2 óra hosszáig tartott,majd a görcs,és a vérzés is alább hagyott magától. Tegnap mégegy görcs kíséretében egyszer éreztem hogy megint kicsusszan valami nagyobb darab. A hasam alja azóta is fájogat,vérzés módjával megmaradt. Úgy érzem az alfelemet,mint anno rögtön szülés után. Azt szeretném kérdezni,hogy van-e esélyem így megúszni a műtétet? Tudom,hogy csak Uh-alapján lehet ezt eldönteni,de lehetséges-e hogy kiürült a méhem? Ha sikeres volt a vetélés,szabad-e még fájni a hasamnak,és mennyi vérzés normális még ilyenkor és meddig.? Előre köszönöm a válaszát. Adrienn

Dr. Petróczi István válasza terhesség témában

Kedves Kérdező!

Én nem javaslom, hogy kockáztasson. Én is gyáva vagyok, megértem Önt.

DE: esetleges visszamaradt szövetrészletek súlyos, a későbbi babát megakadályozó

gyulladást okozhatnak. Az a biztos, ha altatásban a méhet műszerrel 5 perc alatt kiűrítik.

Utána 3 hét szexszünet, majd az első havibaj után csináltasson előkészületként

egy alapos kivizsgálást, nehogy megismétlődjön.

Szerintem a következő kisérlet teljes sikerrel fog járni....

Bővebb felvilágosításért olvassa el honlapomon (www.drpetroczi.hu) a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI-nél az előkészületről írottakat.

Üdvözlettel:

dr. Petróczi István

Kérdés: 2022. július 01., 09:31; Megválaszolva: . .,
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Terhességgel kapcsolatban
Leletelemzés
Jod es pajzsmirigy hatasa elso...
Barnás pecsételés
Terhesség, trombocita