• Hormonszint korai terhességben

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő/ Doktorúr! Várandóságom korai szakaszában vagyok utolsó menstruáció első napja óta 6 hét 2 nap telt el. Orvosnál még nem voltam szerdán megyek,nehéz volt időpontot kapni. De én úgy gondoltam csináltatok egy verkepet haziorvosommal Ausztriában ami szerint progeszteron 17 ng/ml TSH 3,370 ÁU/ml FT3 3,82 pg/ml FT4 1,58 ng/dl. HCG 25018 mlU/ml. A haziorvos szerint egyértelmű a várandóságom és a hormonokkal is minden rendben. De én aggódom hogy alacsony a progeszteron. És valahogy a terhességi tüneteim is 2 héttel ezelőtt intenzívebbek voltak ( alhasi szurkálás, mellfeszülés) most mondhatni semmit nem érzek. A vérvétel 3 napja készült. Szeretném megkérdezni, hogy mi a véleményé a fenti hormon értékekről? Köszönöm válaszát

        Dr. Pétervári László válasza a Terhesség témában

        Ez a hormon labor rendben van.A HCG terhességet jelent. Azonban nem maradhat el a szakorvosi vizsgálat a terhesség megállapítására,a terhesség helyére,a terhesség nagyságára,a terhesség életképességének vonatkozólag. A terhességi tünetek egyéni eltérést mutatnak,ez alapján következtetést levonni nem lelhet. Keressen fel szülés-nőgyógyász szakorvost,szakvizsgálat javasolt.


        Kérdés: 2019. július 13., 16:06; Megválaszolva: 2019. július 15., 19:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben: