• Grapefruitmag olaj/kivonat csepp terhesség/szoptatás alatt

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Feleségem ezelőtt naponta, de a napi ajánlott adag felében fogyasztott grapefruitmag kivonat cseppet, egészen pontosan a JutaVit etil-alkohol és echinacea mentes termékét. A korábban meglehetősen érzékeny immunrendszerét látványosan megerősítette, eddig elégedettek voltunk a pozitív hatásával. Időközben viszont terhesek lettünk és felfedeztük, hogy egy másik, szinte teljesen azonos összetevőkből álló, szintén etil-alkohol és echinacea mentes termék csomagolásán nem ajánlják terhesség és szoptatás alatt. A kérdésünk tehát az lenne, hogy elég az etil-alkoholt és echinaceat tartalmazó változatoktól óvakodnunk, vagy teljesen le kell állnia a fogyasztásával és kizárólag a terhesvitamint kell szednie. Válaszukat előre is köszönjük!

        Dr. Pétervári László válasza a terhesség témában

        Terhesség, szoptatás: A készítmény hosszú múltra visszatekintő alkalmazása során nem észlelték, hogy a terhesség ideje alatt kedvezőtlen vagy ártalmas mellékhatásokat okozna.


        Kérdés: 2019. január 03., 21:39; Megválaszolva: 2019. január 05., 23:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben: