• Terhességi vérkép eredmények értékelése

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő, 35 éves 8 hetes várandós kismama vagyok, két hét múlva megyek vissza az orvosom hoz, kérem addig segítsen a *-os leleteim értékelésében Terhesen van okom aggódni az alábbi eredmények miatt vagy ez normális: TSH 0, 163 Fehérvérsejt 12, 3 Neutrofil 9, 20 Neutrofil 75, 10% Limfocita 17, 80 Köszönöm szepen.

        Dr. Szalóczy Péter válasza a vérkép témában

        Kedves Kérdező! Ha nem baj, férfiként válaszolok. érem, nyugodjon meg az eredményeivel. Magasabb valamivel a fehérvérsejt száma, bár a terhes állapot mindig megemeli egy kicsit. A fehérvérsejtek megoszlása jó, bár elírta kétszer a neutrofileket, de tudom, hogy a kisebbik mi volt. A pajzsmirigy működésre ható hormon megfelelő. A szorongás nem tesz jót a terhességnek.Nyugi, 32 hét még hátra van!

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2018. szeptember 08., 10:39; Megválaszolva: 2018. szeptember 10., 10:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktorúr/Doktornő! 11hetes veszélyeztetett terhes vagyok toxoplasma vizsgálaton vettem részt aminek az eredménye: IgA 0,5 negatív IgM 7,46 AU/ml kétes IgG 3.00 IU/ml negatív A kérdésem az lenne,hogy valószínű jelenleg is...
        Kedves Doktor úr/Doktornő, Szeretnék érdeklődni, hogy terhesség alatti aranyérre mit lehet használni? Borsónyi fájdalmas csomóról van szó, lehet, hogy inkább vérrög, bent helyezkedik el. Sajnos élénk piros vérzés is kíséri...
        Tisztelt Doktornő! A mai nap védekezés nélkül voltam együtt partneremmel. Folyamatosan szed fogamzásgátlót, a menstruációs időszak alatt egy hétig nem szedte, 2 napja újra szedi. Nem védekeztünk, és ,,benne mentem el". Segítségét...