Ultrahang vizsgálat eredménye.

Jó napot kívánok. Ma voltam ultrhangon, annyit mondott a nőgyógyász, hogy valóban terhes vagyok, de szívhang még nincs. Amit a papíromra írt. Stroma: 17 mm benne élesszélű petezsák, 3mm szikhólyag, ébrényi echo jethető, szívműködés nem decetálható. MKO norm, adnexum douglasban szabad hasűri folyadék nem látható. Dg. grav s 4-5. Ez pontosan mit jelent, mert nem értem sajnos. Köszönöm segítségét.

Dr. Pétervári László válasza Terhesség témában

Ez azt jeleneti, hogy terhesség van egy szabályos petezsákkal.

Szívműködés ebben a terhességi korban még nem látható, az a 6. terhességi héttől észlelhető.Egyéb kóros nincs.

Az ultrahang vizsgálat ismétlése jön szóba két hét elteltével.

Kérdés: 2016. január 19., 19:13; Megválaszolva: 2016. január 19., 21:50
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Leletelemzés
Jod es pajzsmirigy hatasa elso...
Barnás pecsételés
Terhesség, trombocita
Terhesség+post covid