CMV eredmény értékelés

Tisztelt Cím! 32 hetes várandós vagyok, és fogékonyság miatt folyamatosan ellenőrzöm a CMV antitesteket. Már 3 alkalommal nézettem meg, és mindig negatív, de más-más eredményt mutat. Összességében emelkedő tendenciát. Az eredmények: 2015. szeptember: Igg: 0, 08 Igm: 0, 41 2015. október 14.: Igg: 0, 1 Igm: 0, 5 2015 november: Igg: 0, 11 Igm: 0, 73 Méréshez használt eszköz: LEIA (Immulite) küszöbérték index < 0, 9 Kérem szíves visszajelzésüket az eredményekre vonatkozóan. Köszönettel: Mónika

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza Terhesség,gyermekágy témában

Ez azt jelenti Őn a fertőzésen nem esett át.

Az IgG már a fertőzés átvészeltségét jelenti.

Az IgM: friss fertőzésre utal.Emelkedett érték esetén ismételt vérvétel szükséges, további emelkedett érték esetén igazolt a fertőzés.

Szövődmény lehet a magzati károsodás is: ilyenkor agyvelőgyulladás és következményként meszesedésekkel járó kiterjedt agykárosodás alakulhat ki. Emellett olykor szellemi visszamaradottság lehet a következmény, esetleg vérzések vagy májkárosodás jelentkezhetnek.

Kérdés: 2015. december 01., 13:27; Megválaszolva: 2015. december 02., 22:10
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Jod es pajzsmirigy hatasa elso...
Barnás pecsételés
Terhesség, trombocita
Terhesség+post covid
Terhesség jelei