33 hetesen mitől lehet

Kedves Doktor Úr! 33 hetes várandós vagyok, 12 hetes UH szerint, de feltehető, hogy akkor rosszul mértek, és 34 hetes vagyok. Terhességi diabéteszem lett. De inzulinnal minden rendben. 3 napja alig alszom éjszakánként, de most éjjel az alhasam, egész alul nagyon fájt, szinte egész éjjel, alig tudtam pihenni. Görcseim, keményedéseim nincsenek. Most napközben is érzem a fájdalmat, most inkább járás közben. Félek, hogy mitől lehet. Védőnő szerint bármikor szülhetek. A baba már 2 hete behelyezkedett. Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza terhesség témában

A terhesség 34.hetében szülni még nem kellene, az koraszülés, a magzat még nem érett.

Ezért a fájdalom, görcs miatt mielőbbi szakorvosi vizsgálat tanácsos. A vizsgálat alapján megfelelő kezelés szükséges.

Kérdés: 2015. február 20., 11:44; Megválaszolva: 2015. február 20., 22:31
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Terhesség alatti gyógyszerszedés
Lehet a baba beteg?
Toxoplazmózis
Eseményutáni tabletta
Duphaston abbahagyása