nincs szivhang

Üdv.már volt egy vetélésem.legutóbbi vérzésem december 9-13-a között volt.január közepén voltam ultrahangon ahol láttak egy 5, 2 mmes és egy 3, 8 mmes gesztáciòs gyürüt.pár napra rá barnás folyás, erös görcsök, a sürgösségin egy másik orvos irt fel utrigestan hüvelykapazulát 2x1et.mai ultrahangon már nemláttak csak egy 10, 7 mmes geszt.gyürüt, embrio és szivhang nélkül.orvosom aztmdta 1 utrgestant szedjek és két hét mulva menjek.kérdésem hogy van e remény hogy lesz szivhang és tényleg 1 utrogestan hüvelykapszulát szedjek.a hasam is görcsöl folyamatosan.lehet attol hogy a másik felszivòdott és azért barnáztam? hivatalosan hány hetes vagyok?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza terhesség témában

A vérzési idő szerint 7 hetes terhességet kellene észlelni.Ekkor embryót és szívműködést lehet már látni az ultrahang vizsgálattal.Lehetséges, hogy kettős terhességből az egyik nem fejlődik tovább, felszívódik.

Az alkalmazott gyógyszer mellett ismételt vizsgálat tanácsos.

Kérdés: 2015. február 03., 18:20; Megválaszolva: 2015. február 03., 20:56
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Lehetek terhes?
Fogamzásgátó melletti terheség...
Terhességi toxémia
Terhesség jelei
Hyperechogén papillaris izom