égési sérülés terhesség alatt

Tisztelt Doktor úr! A terhességem 35. hetében járok és leforráztam a kezem. A kórházban elláttak, és dermazin kenőcsöt írtak rá. Viszont nagyon megijedtem, mert a tájékoztatón az van hogy előrehaladott terhességnél nem lehet használni mert árthat a babának. Nem merem használni, viszont így félek hogy a sérülésem esetleg elfertőződik.Nagyon szorongok, félek hogy ezzel is ártok a babának! Válaszát köszönöm, Éva

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza terhesség témában

Igen, ez a készítmény terhességben nem javasolt.Ezt beszélje meg a kezelő orvossal, javasolhat terhességben alkalmazható készítményt. A bőr sérülés súlyossága határozza meg természetesen a szükséges kezelési módot.

Kérdés: 2014. december 17., 14:26; Megválaszolva: 2014. december 18., 18:56
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Lehetek terhes?
Fogamzásgátó melletti terheség...
Terhességi toxémia
Terhesség jelei
Hyperechogén papillaris izom