Terhesség vagy nem?

Tisztelt Doktor Úr! Szeretném a tanácsát kérni a következő problémámra! Múlt hónapban a menstruációm nem a megszokott formában jelentkezett, mint ahogy az lenni szokott. Az erős vérzés helyett, barna pecsételő kis mennyiségű nem "vérzés" jelentkezett. Miután elmúlt, ezzel párhuzamosan, hányinger, hányás, szag és étel undor jelentkezett, majd mell növekedés, feszülés, és az alhas tájékom is kifele domborodik. Ez most már tart 22 napja, ami nem könnyíti meg a mindennapjaimat.Ellenben a terhességi teszt negatív eredményt mutat. Nőgyógyászati vizsgálaton közvetlen a pecsételő vérzés után voltam, ahol az ultrahangon az látszódott, hogy a méh megnagyobbodott, vizsgálatra is érezhető volt. Következő menstruációm időpontja 12.17. A teszt negatív, de én mégsem vagyok jól! Mire gondoljak? üdvözlettel: Viola09

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Törő Bálint válasza nőgyógyászat témában

Tisztelt Kérdező!

A leírt tünetei egyértelműen terhességre utalnak, viszont azt írja, hogy a tesztje negatív.

Azt javasolom, hogy csináljon még egy terhességi tesztet reggeli első vizeletből úgy, hogy már előző nap este ne igyon folyadékot.

Amennyiben ez is negatív, akkor felmerül a petefészek ciszta lehetősége.

Üdvözlettel:

Dr. Törő

Kérdés: 2014. december 08., 18:31; Megválaszolva: 2014. december 09., 12:29
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Lehetek terhes?
Fogamzásgátó melletti terheség...
Terhességi toxémia
Terhesség jelei
Hyperechogén papillaris izom