Nem értem

Üdvözlöm! Március 27 én volt az utolsó menszeszem, május 12 én voltam ultrahangon ahol 10 mm petezsákot látott az orvos, de nem látott még benne semmit. Az hogy lehet hogy a menszesz alapján a vizsgálat napján 6 hetes 4 napos a terhesség és az ultrahang szerint pedig 5 hetes. A kérdésem az lenne hogy ez normálisnak mondható van ez így? A tüneteim is előbb voltak ezért nem értem és aggódom.3 hét múlva kell kontroll vizsgálatra mennem.Előre is köszönöm a válaszát! Üdvözlettel Mónika

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza a terhesség témában

Kedves Mőnika! A március 27 táján zajlott utolső vérzése szerint április tizedike táján ovulált, ekkor eshetett teherbe és innen számítva növekedett az embrió. Így pontos az ultrahangos átlagérték. Nem a vérzéstől, hanem az ovulációtól létezik a terhesség. Nyugi, ne számolgasson később sem méretet, csak az elején egyforma, aztán van három kilós és öt kilós ujszülöt is.Jó babázást!

Kérdés: 2014. május 13., 09:42; Megválaszolva: 2014. május 14., 12:59
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Terhesség megáll
Tisztelt Doktor Úr! Az lenne a kérdésem, hogy az aktus utàn, ultrahangon hány nap múlva látszódik a petezsák, illetve a szívhang? A magzati...
Genetikai vizsgálat 13 hetes terhesen
Fertőzés terheség alatt
Lehetséges így terhesség?