Gennyes vizelet

Tisztelt Dr. Úr! 10 hetes terhes vagyok. A laboreredményem szerint húgyúti fertőzésem van, tüneteim viszont nincsenek. Az eredményemet 2 hét múlva kell visszavinnem. Okozhat vetélést a gennyes vizelet? Kell erre gyógyszert szedni vagy elegendő a nagyobb mennyiségű folyadék fogyasztása? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza a húgyúti fertőzés témában

Gyógyszeres kezelés szükséges.Vizelet tenyésztés, mely megmondja milyen kórokozó okozza a problémát után célzott antibiotikus kezelés alkalmazása a teendő. Vetélést okozhat a gyulladás.

Kérdés: 2014. április 26., 11:59; Megválaszolva: 2014. április 27., 22:00
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Lehetséges így terhesség?
Lehetek-e terhes
PreMens tabletta szedése terhesség...
Terhesség, edzés