Tėvedhet ennyit az Uh?

Tisztelt Szakorvos! A következő problémánkal fordulok Önhöz: Az utolsó menstruáciòm első napja 2013.10.21. Normális mennyiségû, szìnű, 6 napig tartò volt. Ezek szerint 23 hetes és 5napos terhes vagyok. Az uh-szerint viszont már 24 hét és 3 napos méretei vannak a babának! Ami számunkra azért érdekes, mert a férjem november 1-én rkezett haza külföldröl kb. 2 hetet töltött itthon. A peteérésem kb november 4-én lehetett, ami alapján 21hét 5napos vagyok. Az lenne a kérdésem, hogy lehet e ekkora eltérés az álltalunk számolt és az UH értékek között? Válaszát köszönöm! Mami

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza a terhesség témában

Ekkora eltérés lehet, melynek nincs is gyakorlati jelentősége.Egy hét eltérés lehet, a korai ultrahang lelet alapján lehet egy terhesség idejét megállapítani. A pete érés ideje is bizonytalan lehet.

Kérdés: 2014. április 07., 13:40; Megválaszolva: 2014. április 10., 21:45
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Terhesség megáll
Tisztelt Doktor Úr! Az lenne a kérdésem, hogy az aktus utàn, ultrahangon hány nap múlva látszódik a petezsák, illetve a szívhang? A magzati...
Genetikai vizsgálat 13 hetes terhesen
Fertőzés terheség alatt
Lehetséges így terhesség?